Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

A Konyhafőnök: Rácz Jenő nem hitt a szemeinek, szerinte ez gyalázat, Ádám csak magyarázkodott

Fecó, Ádám és Pisti megint nem volt a helyzet magaslatán, ráadásul a viták sem maradtak el, majd Rácz Jenő igencsak egyértelművé tette a dolgot.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök versenyzői közül szinte mindenki akcióban van, a kékek és a pirosak is egymás mellett főzhetnek. Ez a csapatmunka hete, pontokat gyűjtenek, majd a végén ismét lesznek, akiknek menniük kell.

Egyre csak fogyatkoznak a versenyzők, és a következő héttől még inkább fel fognak pörögni az események. Még a nagy nyári meleg előtt pedig megrendezik a finálét, amit szerencsére nagy titok övez, semmi sem szivárgott ki róla. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Fecó például még mindig versenyben van, és időről időre képes kellemes meglepetést okozni. Nála senki sem pörög jobban a konyhában, bár ez nem mindig egyenesen arányos azzal, hogy mennyire jó ételt tesz le az asztalra.

Sári Évi bikinis fotóitól a Föld magja is forróbb lett

Ádám, aki tudja magáról, hogy nagyon jó, már nem egyszer feszült Fecónak, de most arra is volt példa, hogy komoly figyelmeztetést kapott Rácz Jenőtől. Ádám meglepő módon egy hal feldolgozásával küzdött, és kissé ideges lett.

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.