Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Vajon mennyit érhet ez a ruha, amit Kim Kardashian visel?

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy Kardashian nagyon látványosan és sokszor extravagánsan öltözik, és ezek a ruhadarabok néha kisebb vagyont érnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világsztárok vannak a legmagasabb szinten, ők azok, akiért emberek milliói rajonganak. Sőt, nem egy esetben százmillióik követik őket, belegondolni is furcsa lehet, hogy ennyi ember kedvel bennünket.

Ehhez nem lehet, vagy rettentő nehéz hozzászokni, és egyesek nem is bírják a nyomást, aminek depresszió, vagy valamilyen függőség a vége. Azok, akik mentálisan erősek, jó emberek veszik körül őket, biztonságban érezhetik magukat. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Kim Kardashian is biztonságban van, nagy a családja, sok barátja van, és a gyerekei biztos pontot jelentenek számára. Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne lennének nehezebb időszakai, mert ő is ugyanolyan ember, mint mi.

Ilyen tökéletes bikinis testtel lebeg a vízen Szőke Zsuzsi

Abban azonban semmiképp, hogy milyen lehetőségei vannak, köszönhetően a hatalmas vagyonának. Ezek már akkora összegek, amiket nem lehet felfogni, és enyhe túlzással elkölteni sem.

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.