Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,94 Ft
Euró
387,77 Ft
Font
450,97 Ft
Bitcoin
60,762 $

A Konyhafőnök: Sárközi Ákos nagyon kiakadt, két sz*r tányért vittek elé (videó)

Sárközi Ákos keményen kimondta a véleményét, mert csak így lehet fejlődni, még akkor is, ha ezzel fájó szembesülnie a versenyzőknek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ákos versenyzői is visszatérhettek a konyhába, ezúttal csapatban kellett dolgozniuk, ami egyszerre könnyű és nehéz. Főként akkor nehéz, ha nincs meg az összhang, és a kijelölt konyhafőnök nem úgy végzi a dolgát, mint kellene.

Dicsérettel kezdte az értékelését, nagyon tetszett neki, ahogyan a csapat dolgozott, azt látta, hogy mindenki ugyanabban az irányban haladt előre. Nem volt szó arról, hogy hátráltatnák egymást, nem mint Anikó és Anna, akik megint balhéztak. Soron kívül A DK bejelentette, mégis lesz nyilvános vita a köztévén

Ákos egyre több dicsérő jelzőt fogalmazott meg, zseninek nevezte a főzést, amikor a három versenyzőjéről beszélt. Ekkor azonban már sejteni lehetett, hogy valami mégsem stimmel, és azok, akik erre tippeltek, jól gondolkodtak.

A két tányért egyenesen sz*rnak nevezte a Michelin-csillagos chef, látszott rajta, hogy dühös, csalódott. Joggal volt az, mert amit a tányéron láttunk, az finoman szólva sem ütötte meg a szintet, és ez csak a jéghegy csúcsa.

Lapozó: 1 2

Videón Mbappé érzelmes bejelentése, elköszönt a PSG-től

Egy ideje köztudott volt, hogy Mbappé nem marad Párizsban, és a Real Madridhoz igazol, akik ingyen szerezhetik meg a játékjogát a lejárt szerződése miatt.

A világ másik felén is sírnak Szoboszlai edzőjének távozása miatt (videó)

Jürgen Klopp úgy döntött, kiszáll a futballból, legalábbis egy időre biztosan, így hamarosan átadja a helyét.

A PSG már Mbappé búcsúztatására készül

A Paris Saint-Germain búcsúceremóniát szervez Kylian Mbappénak, melyre utolsó hazai bajnoki mérkőzésük után kerülhet sor.