Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,220 $

Mókázás közben vették videóra Tóth Andit

Tóth Andi élvezi az életet, jól érzi magát, sokat nevetgél, és természetesen az edzések sem maradhatnak ki nála.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon sok fiatal kezdte el követni Tóth Andi munkásságát, köszönhetően a lemezének, ami atombomba szerűen robbant be. A YouTube még mindig képes arra, hogy karriereket indítson el, vagy robbantson be, mint Andi esetében.

Egy kiváló platform, mely számos fiatal tehetségből csinált már sztárt az évek alatt, Andi nem ezen a vonalon indult el, gyerekként az X-Faktorban kapta meg a lehetőséget, de nem úgy alakultak a dolgai, mint azt szerette volna, hiába nyerte meg a tehetségkutató. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Sokan nemzetközi karriert jósoltak neki, már akkor minden képessége megvolt ehhez, ám valóban nem volt szerencséje. A magánéletében is voltak problémák, nem is kevés, de egy ideje sínen van, és szépen halad előre.

Görög Zita napról napra fiatalabb, vajon hogy csinálja?

Koncertjeinek száma is erről árulkodik, sokan hívják fellépni, és rendre nagy tömeg előtt énekelhet. Elvégre erre született, és közben mindig igyekszik valami mást is mutatni magából, aminek örülnek a követők.

Lapozó: 1 2

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.