Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,045 $

Sáfrány Emese kimondta azt, amiről csak kevesen mernek beszélni

Egy újabb olyan mély téma, mely abszolúte része a társadalmunknak, miközben életek mennek tönkre a sorozatos rossz döntések miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emese erős, határozott és céltudatos nőként a magánéletében is hozott már olyan döntéseket, amik sok esetben példát mutathatnak azoknak a nőknek, akik egy ördögi körben élik az életüket.

Megannyi olyan nő él a világ minden táján, akik inkább élnek egy rossz kapcsolatban, mint egyedül talán sokkal boldogabban. Ez nem gyávaság, pusztán az attól való félelem, hogy mi lesz azután, és adott esetben hogyan élné meg ezt a gyermekünk. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Néha pontosan azzal teszünk jót a gyerekünknek, ha külön folytatjuk az életünket a párunktól, amivel hosszú távon nemcsak a gyermeknek, hanem saját magunknak is hatalmas szívességet teszünk. A kettő nagyon is összefügg, és számtalan példa van arra, hogy ebben a formában is kiegyensúlyozott lehet egy gyermek – nevelés, szervezés és érzelmi intelligencia kérdése az egész.

Görög Zita napról napra fiatalabb, vajon hogy csinálja?

Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen döntés előtt mindent meg kell tennie a két félnek, ami csak lehetséges, és ha annak ellenére sincs meg az egészséges szimbiózis, komolyan szükséges elgondolkozni a külön életen, mindenki érdekében.

Lapozó: 1 2

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Újabb Hamasz-vezetőt iktatott ki Izrael

Az izraeli csapasában a Hamasz-vezető családja is életét vesztette, amit a szervezet erősített meg a robbanás után.

Megszólalt Dzsudzsák edzője a DVSC újabb veresége után

Máté Csaba csapata sorozatban harmadik vereségét szenvedte el, így az irányítása alatt sem javult a helyzet a Debrecennél.