Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Halálos baleset történt Baktalórántházánál, egy 56 éves férfi a helyszínen életét vesztette

Tragikus baleset történt Baktalórántházánál: egy autómentő egy fának ütközött, a sofőr nem élte túl.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 30-án 15 óra 30 perc körül a 41-es számú főút 23. kilométerszelvényében Baktalórántháza közelében.

Az elsődleges adatok szerint egy autómentő tehergépjármű eddig tisztázatlan okból eredően lesodródott az úttestről és fának ütközött. A személygépjárművet vezető 56 éves nyíregyházi férfi a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A rendőrség teljes útlezárás mellett végezte a helyszínelést. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.