Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,765 $

Nádai Anikó egy időre elköszönt

Nádai Anikó nagyon hálás a Reggeli stábjának, de egy ideig biztosan nem fogjuk látni a műsorvezetők között.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anikó azon kevesek egyike, aki meg tudta vetni a lábait a médiában a Való Világot követően. Sokan próbálkoztak ezzel, és voltak idők, amikor még az utcára sem tudtak kimenni anélkül, hogy ne állították volna meg őket percenként, de a varázs elmúlt.

Rövid ideig tart ez a fajta rajongás, ami korábban érezhetően nagyobb volt, hiszen az emberek sokkal kevesebb tartalmat fogyasztottak a televízióban, és az internet sem létezett abban a formájában, mint manapság. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Anikónak azonban sikerült karriert csinálnia az RTL Klubnál, hű maradt a csatornához, akik cserébe folyamatosan lehetőséget biztosítanak számára. Az évek múlásával pedig tapasztalt műsorvezetővé vált, és egyúttal a csatorna egyik arca.

Brutálisan kigyúrta magát az Exatlon Hungary sztárja, már testépítő versenyt is nyert

Az utóbbi időben rendszeresen láthattuk a Reggeliben, az RTL Klub reggeli műsorában, de most egy időre háttérbe vonul. Ennek nyilvánvalói okai vannak, hiszen hamarosan világra hozza második gyermekét.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor szerint az Európai Unió is lejtmenetbe került, de nem adja fel

Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta, a háborúpárti paktum ellenére is folytatják az európai jobboldal együttműködésének kiépítését.