Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,82 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
455,45 Ft
Bitcoin
57,077 $

Így hangsúlyozta ki hatalmas kebleit a gyönyörű Christina Aguilera

Christina Aguilera még mindig gyönyörű, és mondjon bárki, bármit, szexibb, mint bármikor is volt eddigi élete során.

Fotó: Instagram/Christina Aguilera
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ember hajlamos szubjektív módon véleményt alkotni, ami valahol érthető, mert a vélemények többsége az, és nem objektív. Ez a hírességek kapcsán is így van, nehéz bizonyos dolgoktól eltekinteni.

Ha valakit kedvelünk, akkor az valószínűleg már így is marad, ugyanakkor egyes helyzetben azoknak is el kell ismerniük valakinek a megjelenését, akik nemigazán kedvelik őt. Christina Aguilera szerencsésebb helyzetben van, mert sokkal többen rajonganak érte, mint sem. Soron kívül Térképen a fővárosi patkányhelyzet

Sok millióan vannak, még ennyi évek után is, és a tinikorszak már elmúlt. Az idő múlásával igazi nővé érett, de számunkra most sokkal vonzóbb, mint a 20-as vagy a 30-as évei elején volt korábban.

Tolvai Renit még a Holdról is látni ebben a különleges ruhában (fotók, videó)

Kivételes szépség, egy olyan karakter, aki bárhol és bármikor a figyelem középpontjába képes kerülni. A formájával sokakat motivál, és bizonyítja, hogy egy ilyen forma mekkora önbizalmat képes adni egy nőnek.

Lapozó: 1 2

Bajnokok Ligája-győzelem esetén sem akarja megtartani Tuchelt a Bayern München

Hiába a jobb eredmények a Bajnokok Ligájában és a szurkolók egy részének tiltakozása, a Bayern München vezetősége új edzőt akar.