Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

Tolvai Renit még a Holdról is látni ebben a különleges ruhában (fotók, videó)

A híres énekesnő karrierje egyik leglátványosabb ruhájában jelent meg, ami több mint különlegesen állt rajta.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni is nagyon régóta van a pályán, mondhatni a színpad lett a második otthona, de ezt nem bánja, hiszen mindig erre vágyott. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a munkájuk a hobbijuk, és szépen megélnek belőle.

Reni fiatalon vált sztárrá, nagyon korán kellett megtapasztalnia, hogy mik ennek az előnyei és hátrányai. Akkoriban még nem létezett közösségi média, legalábbis ebben a formában biztosan nem. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Ennek is vannak előnyei és hátrányai, mindkét oldalt megtapasztalta Reni, akár napi szinten. Sokat bántották az alakja miatt, egyesek minden egyes nap megragadták a lehetőséget, hogy ócsárolják a nyilvánosság előtt.

Gyász: elhunyt a legendás színész, a magyarok egyik kedvence, Haumann Péter

Reni életmódot váltott, dögösebb, mint valaha, a nagy kritikusai pedig mondhatni eltűntek. Magabiztosabb, határozottabb és boldogabb lehet a testében, mint bármikor, amit maximálisan megérdemel.

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.