Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,25 Ft
Euró
385,32 Ft
Font
449,19 Ft
Bitcoin
65,704 $

Rubint Réka hangja elcsuklott interjú közben Berki Krisztián temetésén, nem folytatta

Helyette Schobert Norbi mondott pár szót Berki Krisztiánról, akivel jóban voltak, és nem sokkal a halála előtt telefonon beszéltek.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Krisztián már nincs többé, alig pár hónappal a 42. születésnapja előtt halt meg tragikus hirtelenséggel. Hogy mi okozta a halálát, egyelőre nem derült ki, de egy hete megtörtént a boncolás, így valószínűleg már megérkezett a szakértői vélemény.

Sokan kíváncsiak arra, mi is történhetett Magyarország egyik legmegosztóbb személyiségével azon a bizonyos napon, aki sokak szerint a kamerákon kívül teljesen más ember volt. Többen közel álltak hozzá, és sok civil is kilátogatott a temetésére csütörtök délután. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

A hírességek között volt Schobert Norbi és Rubint Réka is, akik az évek alatt több tragédiát is megéltek a családjukon belül, így át tudják érezni azt, amit most Mazsiék érezhetnek. Krisztián azonban már soha többé nem készít videókat, nem szerepel műsorokban, és ez kissé hihetetlen is, nagyon fiatalon ment el.

Ilyen szexi volt Stana Alexandra a Top Gun 2 premierjén

„Nézegettem azokat a fotókat…” – kezdte Réka a TV2 kamerái előtt, majd elcsuklott a hangja, és megkérte Norbit, beszéljen inkább ő helyette. „Beszélj inkább te!” Norbi könnyes, kisírt szemekkel mesélt arról, hogy először el sem akarta hinni, ami Krisztiánnal történt.

Lapozó: 1 2

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.