Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Ezt gondolja V. Anita, a jobbikos szexuális zaklatási botrány sértettje az ügyről

A jobbikos zaklatási botrány sértettje újabb részleteket árult el az ügy kapcsán.

Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

V. Anita, a jobbikos szexuális zaklatási botrány sértettje a Blikknek adott exkluzív interjújában korábban soha nem hallott részleteket osztott meg az ügyről. Anita elárulta, a párt egyik politikusa, Földi István meg akarta erőszakolni egy tavalyi jobbikos rendezvényen.

A Blikk első körben arra volt kíváncsi, hogy Anita mennyire csalódott a Jobbikban az ügyet követően, valamint, hogy mennyire csalódott a párt vezetésében. Soron kívül Diego Maradona gyermekei azt szeretnék, ha a legenda földi maradványai a mauzóleumban lennének

„Egyszerűen fel sem fogom, miként lehetnek ilyen érzéketlenek egy ilyen helyzettel szemben. Egy nőnek támadások nélkül is nehéz beszélnie ilyen helyzetről, önkéntelenül azt keresi először, ő maga miben hibázott. Majd amikor ráeszmél, miként élt vissza a férfi az erejével és a hely adta előnyökkel, újra csak az jár a fejében, hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe.

Nagyon lassan érik be egy nőben az, hogy ami vele történt, nem hagyja annyiban. S mivel találja magát szemben, ha elmondja, mi történt? Azzal, hogy ő hazudik, amúgy is egy „könnyű vérű” teremtés, és egyebek. A Jobbik vezetése csak papol az erkölcsről, de – sajnos, kiderült – nem úgy élnek.”

Arra a kérdésre pedig, hogy mi a terve a Jobbikkal ezek után, s gondolkodott-e azon, hogy kilép a pártból, V. Anita úgy fogalmazott, egyelőre kivár, és megnézi, hogy a Jobbik képviselői milyen lépéseket tesznek majd az ügyben.