Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,43 Ft
Euró
396,78 Ft
Font
475,70 Ft
Bitcoin
64,575 $

Oroszország: az új fegyverzettel jobb eredményeket ér el a hadsereg

Az orosz miniszterelnök-helyettes közölte, a korszerű katonai eszközök mintegy 70 százaléka már szolgálatban áll.

...svg content...Fotó: A SANA szíriai állami hírügynökség által közreadott képen Bassár el-Aszad szíriai elnök fogadja Jurij Boriszov orosz miniszterelnök-helyettest Damaszkuszban 2019. április 20-án. MTI/EPA
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jurij Boriszov egy csütörtökön megrendezett iparpolitikai találkozón kifejtette, miszerint a legújabb fegyverek hatékony alkalmazása azt bizonyítja, hogy „jó irányba haladnak, illetve kevesebb csapattal jobb eredményeket tudtak elérni”.

Elmagyarázta, hogy az orosz hadsereg közel 70 százalékban fel van szerelve az ország legújabb fegyverzetével, amellyel nagyszerű eredményeket értek el, majd hozzátette, „2022 nagyban különbözik 2012-től, már ami a harci képességeket illeti”. Soron kívül Az utolsó pillanatokban bukott pontokat a Real Madrid, hiányzott Mbappé

Meggyőződése, hogy ezek a fegyverek bizonyították hatékonyságukat az ukrajnai különleges katonai művelet során, amely arra utal, hogy „jó irányba haladnak és kevesebb csapattal jobb eredmények elérésére voltak képesek” – írta a TASS.

Az Index beszámolója alapján a miniszterelnök-helyettes korábban azt állította, miszerint az orosz hadsereg titkos lézerfegyvert vet be Ukrajnában, amely a Zadira nevet viseli, nyilvánosan azonban nagyon keveset lehet róla tudni.

Azt is elmondta, hogy az eszköz prototípusát drónok és egyéb harci eszközök elpusztítására alkalmazzák, egy teszt során pedig kiderült, hogy 5 másodperc alatt is képes elpusztítani egy 5 kilométer távolságra található drónt.

Gyurcsány Ferenc most nagyon örül, de nem Magyar Péter miatt

A volt magyar miniszterelnök boldog pillanatokat él át, miközben a DK erősen küszködik a Tisza Párt és Magyar Péter miatt.