Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,05 Ft
Font
452,41 Ft
Bitcoin
63,470 $

Így dobol Tóth Gabiék kislánya, már most látszik a tehetség (videó)

Annak ellenére, hogy milyen pici Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, meglehetősen ügyesen bánik a dobfelszereléssel, így később még egy zenei karrier sem zárható ki.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi kislánya minden bizonnyal nem kevés zenei érzéket örökölt az édesanyjától, akinek a testvére is nagy énekes. Szép kis sztori lenne, ha Gabi és Vera után a kislány szintén nagy sikereket érne el ezen a téren.

Nem tudni, hogy mit hoz a jövő, de mindig különleges látni, ahogyan a gyermekeink fejlődnek, és szép lassan kialakul, milyen irányba szeretnének elindulni. Ez lehet sport, zene, művészet, vagy akár mindhárom egyszerre. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Művészet alatt a konyhát is érthetjük, mert egy bizonyos szint felett már annak tekinthető a szakma, ami pedig Gábor oldaláról van meg. A gyerekek általában egyszerre sok mindent csinálnának, majd dönteniük kell.

A hét fotója: Rúzsa Magdi együtt a három babájával, nagyon aranyosak

Ez még nagyon korai Gabiéknál, de ők is láthatják, hogy a kislányuk tehetséges, és ha lefoglalja a dob, akkor az igen beszédes lehet. Ettől független még lehet énekes is később, egyáltalán nem hátrány, ha közben megtanul hangszereken játszani.

Lapozó: 1 2

Oktatási Hivatal: álhírt terjesztenek, nem volt hibás matekérettségi feladat

Egy jelentés szerint elírás történt az egyik feladatban, az Oktatási Hivatal cáfol.