Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,53 Ft
Euró
401,26 Ft
Font
479,78 Ft
Bitcoin
62,468 $

A Konyhafőfőnök: a versenyző szerint nagy lett a riválisa szája (videó)

Patrik megint főszerepet vállalt A Konyhafőnök adásában, Rácz Jenőék pedig jókat nevettek a fiatal figurán.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több érdekes figura is jelentkezett A Konyhafőnök új évadára, ami a válogatókkal vette kezdetét. Egyesek azonban sokkal érdekesebbek voltak, mint tehetségesek, vagy még az sem, így nekik nem volt helyük a következő körben.

Időközben szép lassan összeállt a mezőny, majd jöhetett a nagy kötényosztás. Az előző héten Rácz Jenő versenyzői pöckölték ki egymást a versenyből, most pedig Sárközi Ákos versenyzőin a sor, hogy ezt megtegyék. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Ennek megfelelően szerdán is volt egy távozója a versenynek, de nem Patrik volt az. A fiatal srác mindamellett, hogy tehetséges, humoros is, és Rácz Jenőék már nem egyszer nevettek a jelenetein.

Szabó-Sipos Viktória hihetetlenül kerek feneke kiemelkedik a vízből

Fördős Zé magyarázni kezdte a feladatot Patrik, aki közbeszólt, majd azonnal nevetésben törtek ki a chefek. Különleges lehetőséget kapott, mert kiválaszthatott egy versenyzőt, akit „kővé változtathat” 2×3 percre.

Lapozó: 1 2

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.