Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,53 Ft
Euró
401,26 Ft
Font
479,78 Ft
Bitcoin
62,468 $

A Konyhafőnök: kiküldték az egyik versenyzőt a stúdióból (videó)

Az egyik versenyző igen szerencsétlenül járt, ami egyúttal büntetés volt, el kellett hagynia egy időre a stúdiót.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök szerdai adása is hozott pár váratlan eseményt, izgalmakat és meglepetést. Nem unatkozhattak a nézők, és természetesen ezúttal is volt egyvalaki, aki nagyon szomorúan érezhette magát.

Nem csoda, mert neki már nincs esélye arra, hogy megnyerje a több millió forintos fődíjat, így attól a lehetőségtől is elesett, hogy tovább tanulhasson a chefektől. Ez a verseny azonban erről szól, nem lehet mit tenni. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

A nehezítések időről időre kemény csapásként hatnak, de nevezhetjük azokat büntetéseknek is, amiket a legtöbb esetben az aktuális legjobb versenyzők osztanak ki. Ez most sem volt másképp, és szegény Ginára esett a választás.

Kylie Jenner hatalmas mellei egy másik dimenzióba repítenek

Sokan nem gondolkodott a versenyző, hogy kit nevezzen meg, majd eljött a pillanat, amikor Gina kisétált a stúdióból, így nem láthatott egy fontos részletet Sárközi Ákos tanításából, ami komoly hátrányt is jelenthet.

Lapozó: 1 2

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.