Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Török Livi az év egyik legtüzesebb dekoltázsát villantotta meg

A csinos, szexi és szép ex Exatlon Hungary-versenyző bikiniben köszönt be, és egy olyan dekoltázst villantott, ami után az ember garantáltan magához tér.

...svg content...Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary korábbi évadaiból sok versenyzőt ismerhettünk meg, és közülük páran rengeteg követőt szereztek. Az egyik nagy kedvencünk a harmadik évad kihívója, aki ráadásul nagyon aktív is

Török Livit sem kell félteni, ha szexi tartalomról van szó, hiszen bokszedzőként kiváló formában van, úgy feszülnek rajta az edzőruhák, hogy bármelyik férfit képes zavarba hozni velük. Sőt, nagyon sok olyan női követője van, akik ugyancsak elismerik a vonzerejét. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Livi nemrég Görögországban járt a párjával, megkezdték a hangolást a nyárra, és mint az a fotókon is látható, szép színe lett a sztárnak. Livi hamar belevetette magát a munkába, és közben a követőkről sem feledkezik meg.

Szabó Zsófinak állítólag már korábban emlegették Shane Tusup korábbi ügyeit

Ezúttal a frizurája kapcsán írt egy rövidebb bejegyzést, csatolván magáról egy több mint szexi szelfit, természetesen bikiniben. A fiatal lány még mindig rendkívül tüzes, vonzó, és a formája egyenesen tökéletes.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.