Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

A Konyhafőnök: dráma, Sárközi Ákos még csak meg sem kóstolta az ételt, kemény pillanatok (videó)

Igazi drámai pillanatok játszódtak le A Konyhafőnök hétfői adásában, miután Sárközi Ákos nem kért versenyzője ételéből.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az előző héten Rácz Jenő versenyzői küzdöttek meg egymással, melynek ideje alatt láthattunk pár igencsak furcsa jelenetet. Nem mindenki volt a helyzet magaslatán, és olyan versenyzők is távoztak, akiket sokkal előrébb vártunk volna.

Ez a hét Sárközi Ákos versenyzőiről fog szólni, és már a hétfői adás intenzív volt, már csak amiatt is, hogy a Michelin-csillagos chef nem volt hajlandó megkóstolni egyik versenyzőjének ételét, ami után döbbenet ült ki az arcokra. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Fördős Zé sem igazán értette a dolgot, és ekkor a versenyző már igencsak sejtette, hogy ennek nem lesz jó vége. Zé az egész verseny ideje alatt elveszettnek látta a versenyzőt, aki nemigazán tudott választ adni arra a kérdésre, hogy mi volt a gond.

Szabó Zsófinak állítólag már korábban emlegették Shane Tusup korábbi ügyeit

Elismerte, semmi sem sikerült neki, és mindent elrontott, amit csak lehetett. A könnyei is kicsordultak, látni lehetett rajta, hogy mélyre került, és tudta, hogy ezért most nagyon nagy árat fizethet.

Lapozó: 1 2

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.