Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Lil G ebben a forró bikiniben hódítja meg Barcelonát

A fiatal rapsztár élete első repülőútját követően igyekszik élvezni a meleg, nyárias időt a katalán városban.

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lil G nagyon sokat tapasztalt az élete során, rengeteg jó, és sajnálatos módon megannyi rossz dolgot is. Ezek azonban csak tovább erősítették, és képes volt tanulni a hibáiból, amit nem mindenki mondhat el magáról.

A rapsztárnak sokszor egyedül kellett boldogulnia, és ezzel még inkább felnőtté vált, de tény, hogy a korához képest messze tapasztaltabb. Néhány dologról biztosan le tudna mondani, amiket bárcsak ne élt volna át, de nem létezik időgép. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Repülőgép azonban annál inkább, amin ezelőtt soha nem ülhetett. Immáron ezen vágya is teljesült, és nagyon élvezte az utat, amely mindig különleges tud lenni a friss repülni vágyók számára.

G.w.M most tiszta vizet öntött a pohárba a bizonyos buli után

Barcelona volt az úti cél, szóval Lil G nem ment túl messzire, az igazán nagy kihívást majd az fogja jelenteni, amikor hosszú órákat ül egy repülőn. A katalán város csodálatos, megannyi látványossággal, és még tengerpartja is van.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.