18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

Vadászfegyverrel lőtte fejbe édesapját egy 18 éves barcsi fiú (videó)

A fiatal május 20-án késő este saját édesapját lőtte fejbe egy vadászfegyverrel.

Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Sajtótájékoztató keretében számoltak az ügy részleteiről Kaposváron, 2022. május 23-án. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy barcsi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 18 éves gyanúsított 2022. május 20-án késő este Szulok külterületén egy vadászfegyverrel fejbe lőtte az édesapját. Tettét követően apja barcsi házához hajtott, ahol magához vett még két fegyvert és lőszereket, majd azokkal ismeretlen helyre távozott. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

Az adatgyűjtés eredményeképpen a rendőrök a férfit május 22-én Budapesten, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el. L. Martin kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett.

A police.hu beszámolója szerint az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be a főkapitányság épületében dr. Szijártó István r. ezredes, bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettes, valamint dr. Bebes Zoltán r. alezredes, megyei bűnügyi osztályvezető.

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) rektora és a karok dékánjai sürgős költségvetési támogatást kértek a Kulturális Innovációs Minisztériumtól a 2024-es évre.

Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A Hubble űrteleszkóp régi felvételeinek feldolgozása során több mint ezer, eddig ismeretlen objektumot fedeztek fel a Naprendszerben.