Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,74 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
451,71 Ft
Bitcoin
62,985 $

Gelencsér Timi sellőlánnyá változott a Balatonon

Timi kapitányként is megállja a helyét, és ez egy újabb remek hét lehet számára a magyarok egyik kedvenc üdülőhelyén.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Timi kapitányként is megállja a helyét, és ez egy újabb remek hét lehet számára a magyarok egyik kedvenc üdülőhelyén.

Az elmúlt napokban volt némi visszaesés az időjárást illetően, és úgy tűnik, hogy a héten is lehetnek furcsa napok. Kiszámíthatatlan az idei nyár, ami miatt minden eddiginél fontosabb, hogy kihasználjuk az adandó lehetőséget. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

A sztárok is erre koncentrálnak, már akik Magyarországon tartózkodnak. Sokan közülük nem meglepő módon a Balatont választották. Ha már van egy „magyar tengerünk”, akkor azt igyekszünk használni is. Feltéve, ha az időjárás engedi…

Gelencsér Timi nagyon jól időzített, és újra a Balaton felé vette az irányt. Az elmúlt héten is remekül érezte magát a képek tanúsága szerint, és úgy tűnik, hogy ez ezúttal sincs másképp. A formája pedig hétről hétre egyre magasabb szintet képvisel.

Lehetséges, hogy a barna szín is segít ezen, de Timi valóban nagyon csinos, és a kockás hasa árulkodó, hogy komolyan veszi az edzéseket, valamint az étrendet. Egy kicsit azonban talán csalhat is ebben egy kis édességgel vagy valamilyen édes hűsítővel.

A magyar modell is megérdemli a kikapcsolódást, aki a Balatont újra egy hajóval vette be. „Ha a kapitány napozik, akkor ki vezeti a hajót?” – tette fel humorosan a kérdést az Instagram posztjában Timi, aki nagyon élvezi a napsütést, és mindent, ami a körülveszi a Balatonon.

A kék fürdőruhája visszatért, ami már korábban is nagy sikert aratott a követők között. Sokan szeretnének ilyen kapitány mellett dolgozni…. A legénység kiváltságos lehet, hogy a kapitányuk egy igazi sellő.