Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Teljesült Szentkirályi Alexandra régi vágya

Minden embernek vannak vágyai, amik közül pár be is tejesül az élete során, néha sokkal később, mint azt gondolnánk.

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az emberek egy része teljesen más szemmel tekint a politikusra, azt gondolják róluk, hogy nincs igazi magánéletük, mivel a legtöbb esetben komolyak, és az esetek többségében munka közben látják őket.

Az internet és a közösségi média elterjedésével azonban ez sokat változott, immáron a kulisszák mögé is betekintést nyerhetünk, amire korábban nagyon ritkán volt példa. Sokkal emberközelibbé vált a világ, és jó látni azt, hogy a komoly politikusok is ugyanolyan emberek, mint mi. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Szentkirályi Alexandra minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb tagja a hazai politikának, és egyúttal üde színfoltja is, sokszor ad frappáns választ a kérdésekre, nehéz zavarba hozni, és finoman szólva is képben van a munkája kapcsán.

Megható reggeli fotó Hajdú Péterről és újszülött gyermekéről

Kormányszóvivőként komoly felelősséget kapott, és remekül végzi a munkáját, miközben járja az országot. Sokszor vesz részt segélygyűjtő eseményeken, hangsúlyozza a család fontosságát, a gyerekek védelmét, illetve óvja a környezetet.

Lapozó: 1 2