Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

Ebben a nagyon csinos ruhában jelent meg Szentkirályi Alexandra a Dunán

Szentkirályi Alexandra egy igen izgalmas, látványos és különleges programon vett részt, amit nagyon élvezett.

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem mehetünk el szó nélkül a kormányszóvivő megjelenése mellett, ami mindig csinos és alkalomhoz illő. Emellett jegyezzük meg, hogy kiváló formában van, és édesanyaként is nagyon büszke lehet.

Alexandra nemrég egy újabb nagyon különleges esemény vendége volt, ezúttal a Dunakanyarban, amiről fotók is készültek. Talán a leglátványosabb felvétel, amikor a kezében tartja a fáklyát, előtte a magyar zászlóval, aminél nincs szebb. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

„Közel száz hajó vonult ma fel a Dunakanyarban, ezzel is népszerűsítve a dunai hajózást és ezt a csodálatos tájat.” – írta a posztjában Szentkirályi Alexandra, aki rendre nagyon csinosan jelenik meg a különböző eseményeken.

Demcsák Zsuzsa szerint, ha nem kap oltást, most nem ülne itt

„Abban, hogy növekedési pályán tartsuk a gazdaságot és megőrizzük az elért eredményeket, a turizmusnak is fontos szerepe van.” – folytatta a posztjában a tapasztalt és elismert politikusnő az esemény kapcsán.

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Emberi csontokra bukkantak Ajkán egy tóban

Emberi csontokra bukkantak egy tóban Ajkán, ami miatt nyomozást indított a rendőrség, egyelőre keveset tudni a csontokról.

Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az elmúlt 5 évben jelentősen nőtt azok aránya, akik bizonytalanok háztartásuk anyagi jövedelme miatt.