Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Demcsák Zsuzsa szerint, ha nem kap oltást, most nem ülne itt

Demcsák Zsuzsa nagyon őszintén beszélt arról, hogy milyen nehézségekkel küzd a covid-fertőzését követően. A rendkívül sikeres és elismert műsorvezetőnő azt mondta, most nem ülne itt, ha nem kap oltást.

Fotó: Instagram/Farm VIP
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsuzsa a koronavírus előtti formáját szeretné visszakapni, melynek érdekében sokat is teszt, gyakran fut, igyekszik mindent megtenni, amit csak lehetséges. Az év elején esett át a fertőzésen, beleértve a családját, ekkor már mindannyian három oltáson túl voltak.

Szerencsére hamar átvészelték a betegséget, mindössze három nap után már negatív volt a tesztjük, ugyanakkor Zsuzsának azonnal elkezdtek fájni az ízületei, semmi más tünete nem volt némi orrfolyástól eltekintve.

„A bokám, a térdem, a derekam az tragédia, ami azóta is van vele.” – mondta a Mokkában. Ehhez viszont profi szakemberre van szüksége, a letapadt inak komoly gondokat okoznak nála, és ez nyilvánvalóan nem segít az életminőségén.

A fertőzést követő hónapokban semmit nem csinált, elmondása szerint tragédia volt az első futása, még a levegővétellel is küzdött, miközben iszonyatosan fájt a térde. Akkor tudatosult benne, hogy itt komolyabb a probléma, de hibázott, mert gyógytornával kellett volna kezdenie, nem rögtön futással, hiszen ugyanazzal az edzéssel próbálkozott, mint a fertőzés előtt.

Szentkirályi Alexandra kertészkedés közben, kulisszák mögött a kormányszóvivő (fotók)

Emiatt mindenkinek azt ajánlja, hogy vizsgáltassák ki magukat, mert más esetben nagyon nagy bajt lehet okozni magunknak, ha nem rendesen, felépítve történik ez. A futás mellett közösen edz a lányával Rubint Rékára, aki az egyik legnagyobb fitneszguru, és sok energiát képes adni az embernek.

Lapozó: 1 2