Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,70 Ft
Euró
389,12 Ft
Font
452,54 Ft
Bitcoin
63,092 $

Szédítő ajánlatot kaphatott a PSG-től Zidane

Az Mbappé-szappanopera után az új edző személye a legnagyobb kérdés.

MTI/EPA/Juan Carlos Hidalgo
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Spanyolországban talán most nagyobb téma a PSG és Mbappé, mint bármelyik más La Ligás hír, ami érthető is, hiszen a franciák épp a Real Madriddal babráltak ki. A spanyol Telemadrid pedig már azt is tudni véli, hogy Zidane is visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a PSG-től.

Egyenesen arról beszélnek, hogy Zidane, aki korábban a Real Madrid játékosa és edzője is volt, szezononkénti 25 millió euróra számíthat, ha leül a PSG kispadjára, amivel egy csapásra ő lenne a világ legjobban fizetett edzője. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Zidane megelőzné többek között Diego Simeonét, aki 24 millió eurót kap évente az Atlético Madridtól, valamint Pep Guardiolát is, ő így már csupán 23 millió euróval „szerénykedne” a harmadik helyen – írta meg a Mundo Deportivo.

Ráadásul az összeg majdnem a duplája annak, mint amennyit a Real Madrid fizetett neki, amikor másodjára is leült a Blancók kispadjára. Ne felejtsük el azonban, hogy érvek és ellenérvek is sorakoznak a mostani információk mellett és ellen.

Az könnyen lehet, hogy Mbappé szerződéshosszabbításában az is közrejátszott, hogy Zidane-t ígérték neki a kispadra, ami a 23 éves játékos egyik nagy álma. Mindeközben viszont az is előfordulhat, hogy Zizou még kivár a katari vébéig, hiszen Didier Deschamps – hacsak meg nem nyerik a világbajnokságot – a tornát követően valószínűleg elbúcsúzik Franciaország válogatottjától, helyére pedig Zidane lehet az első számú jelölt.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.