Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Sarka Kata különleges szombat estéje

Sarka Kata is kihasználta a lehetőséget, és ellátogatott a legendás magyar együttes koncertjére, ahol rengetegen voltak.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Végre itt a jó idő, nem kell az esőt bámulnunk az ablakból, elrakhattuk a téli kabátot. Egyszóval kezdetét vette a nagy nyári szezon, tele kalanddal, koncerttel, fesztivállal, bulival, és minden földi jóval.

Szóval minden adott ahhoz, hogy az ember igazán jól érezze magát, és végre jobb kedve legyen. Tény, hogy nyáron az embereknek sokkal jobb kedvük van, mint általában, vagy a komor téli időszakban. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Ilyenkor a sztárok is aktívabbak, ők is sok programon vesznek részt, például Sarka Kata is, aki mindig csinosan jelenik meg. Legutóbb egy nagyon várt koncerten láthattuk, ahol Szikora Robi személyében egy igazi legenda lépett fel az R-GO-val.

Rácz Jenő randizni vitte a feleségét

Természetesen Kata most is megadta a módját a megjelenésnek, nagyon csinosan öltözött fel, és a szelfi sem maradhatott el. Nem mellesleg az R-GO egy olyan együttes, ami már 1983 óta aktív, és ugyan voltak szünetek a zenekar életében, több száz koncert van mögöttük.

Lapozó: 1 2