Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,911 $

Az ifjabb Schobert Norbi bődületesen kipattintotta magát nyárra (fotók)

A fiatal fiú már ebben a korban is képes sokak példaképévé válni, és olyan erőt adni, amire szüksége van az elhízott társainak.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sok olyan fiatalt láthatunk odakint, akik elhízottak, pedig bennük is megvan a potenciál ahhoz, hogy kihozzák magukból a maximumot. Nyilván most az egészséges gyerekekre gondolunk, mert vannak, akik egyéb betegségek miatt nagyon nehezen tudnak fogyni, és az egy teljesen más kategória.

Ugyanakkor azok, akik összességében egészségesek, csak rajtuk áll, hogyan néznek ki, mennyit hoznak ki magukból. Ez nemcsak a külsőségekről szól… sőt, távolról sem, hanem arról, hogy egészségesek legyenek, miközben önbizalmuk is van, illetve valami hajtja őket előre. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: újabb áldozat földi maradványaira bukkantak

A sportos életmódnak számtalan előnye van, és ez nem azt jelenti, hogy az embernek koplalnia kell, főleg ebben a modern világban, amikor számtalan más dologgal lehet pótolni a kedvenc, de hizlalóbb ételeket.

Novák Katalin tökéletes, elegáns és csinos megjelenése az ünnepélyes megnyitón (fotók)

Schobert Norbi idősebbik fia remek példa, rajta is volt felesleg, majd megunta ezt az életmódot, és olyan sokat küzdött egy másik életért, hogy valójában többen is ért el, mint azt gondolhatta magáról ilyen fiatalon.

Lapozó: 1 2