Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Kiszivárogtak az első élő felvételek a PS5 kontrolleréről

Habár a Sony már áprilisban felfedte a DualSense kinézetét, élesben mindez idáig nem láthattuk a ráncfelvarráson átesett gamepad-et.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Habár a Sony már áprilisban felfedte a DualSense kinézetét, élesben mindez idáig nem láthattuk a ráncfelvarráson átesett gamepad-et.

A Redditen jelent meg az első élő fénykép az év végén megjelenő PlayStation 5 legfontosabb kiegészítőjéről, magáról a kontrollerről. A fotót az egyik szemfüles júzer a Twitteren találta, ahová egy Gamezawy nevű egyiptomi felhasználó töltötte fel. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Az arab leírásban csupán annyi szerepel, hogy „vadonatúj kép szivárgott ki a PS5 platform DualSense kontrolleréről.”

https://liner.hu/ismet-kiszivaroghatott-a-ps5-kezdoara/
Forrás Twitter Gamezawy

Azóta természetesen sokan megkérdőjelezték a felvétel valóságtartalmát, egyesek szerint hamisítványról, mások véleménye alapján photoshopolt képről lehet szó. Nos, mi sem vagyunk bűnügyi szakértők, hogy egyértelműen kijelenthessük, eredeti-e a fotó vagy sem, az viszont tökéletesen kivehető, hogy arányaiban passzolnak a DualSense méretei.

A személy ujjáról, valamint magáról a kontrollerről kivetülő árnyékok tökéletesen illeszkednek a környezetbe, ilyen realisztikus fotót pedig aligha lehetne különféle szoftverekkel előállítani.

Érdemes megfigyelni a megvilágítást is – látszik, ahogyan az izzóról visszavert fényt tükrözik a DualSense gombjai, valamint az érintőpad alja. A kontroller reális nagysága szintén azt erősíti meg, hogy a korábbi, teljes mértékben hamis képekkel ellentétben valódi felvételek szivároghattak ki a gamepad-ről.

A végleges igazságra csak idén év végén derülhet fény, a Sony ugyanis november-december környékén tervezi piacra dobni a PS5-öt. Ha még kibírjuk ezt a hátralévő négy-öt hónapot, akkor akár saját kézbe is vehetjük majd az egészen parádésra sikeredett kontrollert – feltéve, ha mi is PS5 tulajdonossá akarunk válni.

https://liner.hu/megsem-az-ssd-a-ps5-es-a-series-x-legnagyobb-ujitasa/

Rendőröket öltek fegyveres támadók Oroszországban

A hatóságok szerint a fegyveres támadók is életüket vesztették.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son Dunaharasztinál

Hatalmas balesetet vettek videóra a kamerák az M0-as autóúton Dunaharaszti térségében, mintha csak akciófilmjeleneket láttunk volna.

Videón az Arsenal kapusának hihetetlen potyagólja

Az Arsenal kapusa nem volt a helyzet magaslatán, és élet egyik legnagyobb potyagólját hozta össze, hihetetlen jelene volt.