Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
388,36 Ft
Font
451,50 Ft
Bitcoin
61,281 $

A Konyhafőnök: őrület, mit csinált Sárközi Ákos, ezt látnod kell (videó)

Ilyen, amikor egy egészen kivételes képességekkel megáldott és rendkívül tapasztalt Michelin-csillagos chef akcióba lendül.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sárközi Ákos régóta tagja A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP csapatának. Valljuk be őszintén, nélküle el sem tudnánk elképzelni az RTL Klub sikerműsorát, ami minden évben jelentkezik egy új évaddal.

Legutóbb a Konyhafőnök VIP új évadát vetítették le, ami szintén nagyon izgalmas volt, de már akkor tudni lehetett, hogy A Konyhafőnök is kap egy új szezont. Sokan kapva kaptak az alkalmon, és jelentkeztek versenyzőnek. Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

Mindig nagy nyomást jelent a konyhában lenni, és egyúttal életre szóló élmény is, mert a versenyzők Rácz Jenőtől, Sárközi Ákostól és Fördős Zétől tanulhatnak, akik remek triót alkotnak hárman.

Ilyen nincs, de mégis van: Kim Kardashian feneket alig takarja valami

Ezen a héten Rácz Jenő versenyzői mutatták meg, hogy mit tudnak, illetve Sárközi Ákos, aki igen komoly nehezítést kapott. Ettől független kétségünk nem volt, hogy meg fogja oldani a helyzetet, és ez így is volt.

Lapozó: 1 2