Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,70 Ft
Euró
391,31 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
60,318 $

Egy „félelmetes” 1993-as felvétel került elő Mike Tyson-ról

Egészen félelmetes, hogy milyen gyors és erős volt a legendás bokszoló, az egyik legnagyobb sportoló, aki valaha is versenyzett.

Fotó: Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok (b) és Roy Jones Jr. amerikai ökölvívó küzd a szorítóban a Los Angeles-i Staples Centerben tartott bemutató ökölvívó-mérkőzésen 2020. november 28-án. Az 54 éves Tyson és a nála három évvel fiatalabb Roy Jones Jr. küzdelme döntetlennel zárult. MTI/EPA/Joe Scarnici
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mike Tyson megkérdőjelezhetetlenül a valaha volt egyik legkiválóbb bokszoló, aki több mint félelmetes volt a ringben. Sőt, a valaha volt egyik legnagyobb sportoló, egykor valóban minden róla szólt.

Hol Michael Jordan szerepelt a címlapokon, hol Mike Tyson, ők ketten olyan sokat tettek le az asztalra már egészen fiatalon, hogy azzal emberek millióit motiválták. Sőt, a mai napig ezt teszik a múltjukkal, a sporteredményükkel. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Fájó volt látni, amikor visszavonultak, és tudtuk, hogy ezzel óriási űrt fognak maguk mögött hagyni. Persze ez az élet rendje, de legyünk őszinték, azóta sem volt olyan karaktere a sportnak, mint ők ketten.

Horváth Éva ördögien szexi teste Baliról (fotók)

Mike kiváló formában tartja magát, még mindig bokszol, ha nem is profi szinten. Nem engedte el teljesen a sportot, és láthattuk, hogy a sebessége csak kisebb mértékben kopott meg. Ő volt az egyetlen, aki ilyen tempó mellett volt képes akkora erőt bevinni az ellenfél testébe, hogy azt nézni is fájdalmas volt.

Lapozó: 1 2