Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,90 Ft
Bitcoin
62,252 $

A Konyhafőnök: Fekete Laci közölte Rácz Jenővel, 2 évesen volt akkora, mint most ő (videó)

Ahogy az várható volt, Fekete Laci, aki egykor a világ legerősebb embere volt, csak úgy sziporkázott, dobálgatta a poénokat.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Fekete László is megjelent A Konyhafőnök legújabb évadában, ami ugyan nemrég vette kezdetét, máris rengeteg minden történt. Egymás után búcsúznak a versenyzők, és olyanok is távoztak, akikre nem számítottunk volna.

Rácz Jenő csapata van jelenleg akcióban, ezen a héten ők versenyeznek, küzdenek meg egymással azért, hogy továbbjussanak. Legutóbb is volt távozója a versenynapnak, ám a fő attrakciót nem ez jelentette, hanem Fekete Laci. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Sokszor igen lazán fogalmaz az egykori világ legerősebb embere, ami a szívén, az a száján. Ez most sem volt másképp, és megállás nélkül dobálgatta a poénokat, természetesen Rácz Jenő sem maradt ki a sorból.

Berki Mazsi újabb részleteket árult el Berki Krisztián temetéséről, ami szerinte gyönyörű lesz

Jenő nagyon fiatal volt még, amikor Laci már sztárként élhette az életét, és számára is nagy dolog találkozni a legendás sportolóval, aki még mindig igen jó súlyban van. A Michelin-csillagos chef megjegyezte, szkanderozni szeretett volna Lacival, majd jött is rá a válasz.

Lapozó: 1 2

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.

Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Egyedül a vészhelyreállítás jelentett megoldást a problémára, ám emiatt a felhasználók elvesztették a telefonokon tárolt adataikat, amiket korábban nem mentettek le.