Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,90 Ft
Bitcoin
62,252 $

A Konyhafőnök: Rácz Jenő gyönyörű versenyzője forrt a dühtől (videó)

Szegény Kitti megint belefutott valamibe, amibe nagyon nem akart, forrt a dühtől emiatt, de igyekezett a lehető legjobban teljesíteni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kitti üde színfoltja A Konyhafőnök legújabb évadának, és noha sokan leírták, bizonyítja, nagyon is tehetséges, számolni kell vele a folytatásban. Olyannyira, hogy még esélyes is lehet, de ehhez tovább és tovább kell fejlődnie, ugyanakkor benne van a potenciál ehhez.

Rácz Jenő versenyzőjeként is komoly a nyomás rajta, hiszen a Michelin-csillagos chef tud nagyon szigorú is lenni, de csak amiatt, mert ki akarja hozni a maximumot a versenyzőiből. Ez sokszor csak a stressz kérdése, és azok, akik jól kezelik a nyomást, nagyon messzire juthatnak. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Kitti tökéletes példa lehet erre, bár van pár igazán erős riválisa, akik tehetségesebbnek tűnnek, de nem mindig ez dönt. Azt azonban már nem akarta elhinni, hogy megint őt igyekeznek hátráltatni, és csak úgy forrt a dühtől.

Olyan kerek lett Kim Kardashian feneke, mintha telihold lenne

A fiatal lány szerette volna, ha végre leszállnak róla, és nem őt hátráltatják folyamatosan, ami azonban még visszafelé is elsülhet, mert Kitti ezekkel a feladatokkal egyre erősebbé, jobbá és hatékonyabbá válik.

Lapozó: 1 2

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.

Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Egyedül a vészhelyreállítás jelentett megoldást a problémára, ám emiatt a felhasználók elvesztették a telefonokon tárolt adataikat, amiket korábban nem mentettek le.