Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Fontos bejelentés Lázár János minisztériumával kapcsolatban, Budapest érintett

Lázár János ismét helyet fog kapni Orbán Viktor kormányában, ezúttal építési és beruházási miniszterként.

Lázár János miniszterelnöki biztos, a Fidesz országgyûlési képviselõje a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) tartott beruházásbejelentõ sajtótájékoztatón 2021. január 18-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Az RTL Klubnak pedig most a Miniszterelnökség megerősítette, hogy a Budapest Fejlesztési Központhoz tartozó építési ügyek is át kerülnek a Lázár-féle Építési és Beruházási Minisztériumhoz a következő négy évben.

A BFK és a Fürjes Balázs fémjelezte fővárosi fejlesztésekért felelős államtitkárság, amely több ezermilliárd forint értékű fejlesztési terveket dolgozott ki Budapestnek, eddig a Gulyás Gergely irányítása alatt lévő Miniszterelnökséghez tartozott. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Telex azonban megtudta, az RTL Klub pedig megerősítette, hogy Fürjes Balázs már bejelentette a BFK vezetőségének, hogy a közeljövőben Lázár János fogja ezt a területet átvenni, mint beruházási és fejlesztési miniszter.

A Miniszterelnökség nem válaszolt az RTL azon kérdésére, hogy a Fürjes Balázs vezette teljes államtitkárság átkerül-e az építési és beruházási tárca alá, így egyelőre ez nagy kérdőjel Budapest vonatkozásában.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere gyakran panaszkodott arra, hogy a kormány nem tartja magát korábbi alkujához és nem biztosít elég forrást a fővárosnak. Kérdéses, hogy ez Lázár miniszterségével megváltozik-e az építési ügyek tekintetében.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.