Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
68,352 $

Rácz Jenő megint rendesen odaszólt: „Ennyire lesz*rjuk az egészet?”

Rácz Jenőnek nincs könnyű dolga a versenyzőivel, néhányan mintha még mindig nem vennék elég komolyan a versenyt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő is kiválasztotta a versenyzőit, akik ezzel óriási lehetőséget kaptak. Nyilván a főnyeremény is motiváló, de talán az még inkább, hogy ilyen kiváló szakemberektől tanulhatnak a jelentkezők.

A Michelin-csillagos chef is megköveteli a fegyelmet, az odafigyelést, és szereti, ha valaki igazán odateszi magát. Ha ez nincs meg, akkor legyünk bármilyen tehetségesek, nem lesz helyünk a versenyben. Soron kívül Budapest összes rohamkocsiját riasztották egy súlyos balesethez

Láthattunk már erre példát, volt, aki például rögtön feladta, noha akár esélyes is lehetett volna. Ez egy igazán lüktető évad A Konyhafőnökben, és egy alkalommal már nagyon sikerült kihozni a sodrából Jenőt.

Jó hír az Üvegtigris rajongóinak: lehet, hogy jön a negyedik rész

Fogta magát a sztár, és földhöz vágta a serpenyőt, miután a versenyzője másodszorra is odaégette a csicsókát. Nemcsak Anikóval lesznek gondok, hanem másokkal is, mint azt láthatjátok is az előzetesben.

Lapozó: 1 2

Újabb geomágneses vihar jöhet

Visszatért az a napfolt, ami múlt hónapban a Magyarországról is látható sarki fényt okozta, és azt mondják, nem érdemes lebecsülni.