Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,229 $

Valami történt Tóth Andi fenekével… még kerekebb lett!

Az énekes és színésznő egyre csábítóbb képeket oszt meg magáról a közösségi médiában, amit sokszor humorral fűszerez meg.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az énekes és színésznő egyre csábítóbb képeket oszt meg magáról a közösségi médiában, amit sokszor humorral fűszerez meg.

Tóth Andi még mindig nagyon fiatal, aki élvezi az életet, keresi a kihívásokat és minden percet kihasznál arra, hogy jól érezze magát. Tipikusan egy olyan híresség, aki valóban saját magát adhatja, mindenfajta „maszk” nélkül. Soron kívül Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a szombati napsütést, 23 fok is lehet napközben

Nyilvánvalóan ennek megvan a maga veszélye, mert még inkább megosztóvá válhat. Ez néhány bejegyzése alatt is látszik, de Andi a saját útján halad előre, és nem azon, amit mások diktálnának számára. Megannyi helyes út létezik, és ne feledjük, az ember mindig tanul valamit.

https://liner.hu/vasvari-vivien-igezoi-szemei-dimenziokat-szelnek-at/

Andi nemrég mondott köszönetet az instagramos közösségének, miután megszületett a 100000. követője. Immáron 105 ezer felett jár, és ontja magából a csábosabbnál csábosabb képeket. Nemcsak szép lány, hanem igen jó testi adottságokkal is rendelkezik, így minden adott.

Tóth Andi egyre barnább, és igyekszik rendszeresebben kilátogatni a vízpart mellé. Ez így volt legutóbb is a tűzpiros bikinijében. Annyi változhatott az elmúlt hetek óta, hogy kerekebbé vált a feneke.

A követők körében is nagy dicséretet váltott ki a forma, de persze ezúttal is voltak negatívabb hozzászólások. Mindenkinek nem lehet megfelelni, és nincs is rá szükség…. Andi magát adja, jól szórakozik, miközben feltölti magát energiával a tűző napon.

A bejegyzését megtöltötte egy kis humorral, és ezzel együtt meg is kaptuk az „Insta vs Valóság” második részét. Ugye, az a bizonyos matrac… Andi számára is problémát okozott, de inkább nézzétek meg a képeket!