Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,53 Ft
Euró
401,26 Ft
Font
479,78 Ft
Bitcoin
62,468 $

Olyan kerek lett Kim Kardashian feneke, mintha telihold lenne

Újabb látványos fotók készültek Kim Kardashianról, a világhírű médiaszemélyiségről, aki sok szempontból verhetetlen.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kim Kardashian nemcsak egy világsztár, igazi legendává vált, és egy olyan híresség, aki soha nem fog kimenni a divatból. Annyi pénze van, hogy azt elkölteni is nehéz lenne, bár tesz is azért, hogy ez így legyen.

Magángépekkel repked, magánszigeten nyaral, a világ legdrágább autóival furikázik, és még sokáig sorolhatnánk. Hatalmas vagyonnal rendelkezik, de közben igyekszik igazán boldognak és kikiegyensúlyozottnak lenni. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

A gyerekei a legfontosabb számára, akik óriási gazdagságban nőhetnek fel, soha nem kell majd nélkülözniük, és valószínűleg az unokáiknak sem. Kim nagy formában tartja magát, hozza a karakterét, amit sok millióan imádnak.

Megyeri Csilla tüzesen szexi mellerős fotói Ibizáról

Csak az Instagramon például már több mint 311 millióan követik, és ezek olyan számok, amikkel nehéz versenyezni. Egyetlen egy posztja is dollármilliókat érhet, sok terméket ad el a nevével, amik egyre csak gyarapítják a vagyonát.

Lapozó: 1 2

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.