Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,90 Ft
Bitcoin
62,252 $

A Konyhafőnök: Beleszúrjam a hátsódba? (videóval)

Rácz Jenő és Fördős Zé újabb nagy jelenete, amit nemcsak a nézők, hanem többek között Sárközi Ákos is élvezett.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A hétfői adás ideje alatt kapott rendkívül nagy elismerést Rácz Jenő, amiről a liner.hu is beszámolt. Sárközi Ákos sem ment haza üres kézzel, mindketten kiváló szakemberek, igazi varázslók a konyhában, amit már A Konyhafőnökben is számtalan alkalommal bizonyítottak.

Elkezdődött az új versenyhét, a pirosak vannak akcióban, de arra nem számítottunk, hogy az egyik nagy esélyes fog távozni. Legalábbis nagy volt benne a potenciál, ám nem jött ki számára a lépés, és már nincs esélye a fődíjra. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

A chefek mindig nagy odafigyeléssel ellenőrzik az ételeket, igyekeznek minden apróságot kiszúrni, főleg, ha szálkákról van szó. Ez az elem már-már legendássá vált a műsorban, és most sem maradhatott el.

Egy újabb rendkívül megható fotó a várandós Nádai Anikóról és vőlegényéről

Jenő kóstolás közben igen hamar kijelentette, hogy nincs szálka az ételben, amiben Zé kételkedni kezdett. „Jaj de gyorsan kimondtad…” – reagált Zé, aki nem hagyta magát, majd felfedezett egy hatalmas szálkát.

Lapozó: 1 2

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.

Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Egyedül a vészhelyreállítás jelentett megoldást a problémára, ám emiatt a felhasználók elvesztették a telefonokon tárolt adataikat, amiket korábban nem mentettek le.