Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

A Konyhafőnök: Frohner Fecó eleme ehetetlen volt, ment is a kukába (videó)

Frohner Fecó versenyben maradt, egyre inkább bizonyít, és igenis képes meglepetést okozni, mert nagyon szeretné ezt az egészet.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan Kárpáti Rebeka, a híres magyar modell exeként ismerik Frohner Fecót, aki nemrég még a Nyerő Párosban szerepelt a szerelme mellett. Azóta a szerelem elmúlt, szakítottak egymással, már nincsenek együtt.

Fecó mesterfodrászként dolgozik, Tóth Andi egyik legjobb barátja, és számos hírességnek ő vágja a haját. Most azonban a konyhában bizonyít, rá abszolúte nem számíthattunk A Konyhafőnökben, de még mindig versenyben van. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Volt pár igen necces jelenete, továbbra sem mondanánk azt, hogy esélyes lenne, ugyanakkor Rácz Jenő bizalmat szavazott neki. Nem volt egyszerű a helyzet, mert hamar kiesett, de Jenő végül visszahívta őt.

Megyeri Csilla tüzesen szexi mellerős fotói Ibizáról

A hétfői adásban is főszerepet kapott, megint 110%-ot igyekezett nyújtani, nála jobban senki sem akar nyerni, ám nemcsak ezen múlik. Jenő látja a fejlődést, és azt, hogy Fecó megfogadja a tanácsait, de örülne annak, ha nemcsak az utolsó 5 percben szárnyalna.

Lapozó: 1 2

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.