Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Farkas Zsófi fenékformájától szimplán falnak mész

Ha valakin, akkor Farkas Zsófin biztosan látszik a kemény edzés, a kitartás, az egészséges étrend, és az odafigyelés.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egészségesnek és fittnek lenni jó, olyasvalami, ami átjárja a testünket, és olyan plusz energiák szabadulnak fel bennünk, mint más esetekben nem. Ilyenkor sokkal több energiánk van, és a kedvünk is más.

Tény, hogy az egészséges és fitt emberek általában sokkal kiegyensúlyozottabbak, mint a többiek. Ez nem reklám a sportnak és az egészséges életnek, hanem olyasvalami, amivel mindenkinek tisztában kellene lennie. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A többi csak kifogás, és az emberek nagyon szeretne kifogásokat találni, legyen szó bármiről. Farkas Zsófi nem keres kifogásokat, csak keményen edz, ami egyúttal a munkája, az élete is, és imádja.

Így gyúr a félmeztelen Aquman, Jason Momoa (videó)

Általában akkor edz a legkeményebben, amikor igazán fáradt, vagy nincs kedve hozzá. Ez pedig mindent elmond a kitartásáról, és ezt a fajta hozzáállást igyekszik átadni másoknak, mert soha nem szabad feladni.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.