Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Orbán Viktor megvédi a családokat

Orbán Viktor kiemelten fontosnak tartja a családok biztonságát.

...svg content...Fotó: Novák Katalin köztársasági elnök gratulál Orbán Viktor miniszterelnöknek a kormányfő eskütételét követően az Országgyűlés ülésén 2022. május 16-án. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország a következő években védeni fogja a családokat és büszke lesz a gyermekeire – emelte ki Orbán Viktor hétfőn a parlamentben, miután ismét miniszterelnökké választották.

Orbán Viktor arról is beszélt: Magyarországra ma nem a népessége, hadserege vagy gazdasági ereje miatt irányul szokatlan mértékben a nyugati közvélemény figyelme, hanem azért, mert Lengyelország mellett Magyarország vált a nyugati világ utolsó keresztény, konzervatív bástyájává. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Mást gondolunk a világról és a jövőről, mint a „liberális, globalista fősodor”, és másként építjük az országunkat, mint ahogy ők teszik a sajátjukkal. Akár meg is férhetnénk egymás mellett, de Brüsszel ma kizárólagosságra törekszik – értékelt a kormányfő, úgy fogalmazva: azt mondják, a politikát, az országvezetést, sőt Európát is csak egy módon lehet elképzelni és művelni, „aki nem lép egyszerre, vizsgálatot kap estére”. Orbán Viktor hangsúlyozta: Magyarország ez ellen lázad.

(MTI)

Egyre több a spekuláció Harry herceg és Meghan Markle esetleges válása kapcsán

Meg nem erősített források szerint feszültség tapasztalható Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.