Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Nem csak a BL-döntőben, de az átigazolási piacon is összecsap a Real Madrid és a Liverpool

A két Bajnokok Ligája-döntős csapat a világ egyik legjobb fiatal középpályásának szerződtetéséért is harcba száll.

...svg content...MTI/EPA/SEBASTIEN NOGIER
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Sajtóhírek szerint a Liverpool és a Real Madrid is bejelentkezett Aurélien Tchouaméniért, a Monaco ifjú védekező-középpályásáért, akit posztján már most az egyik legtehetségesebb focistának tartanak – írta meg a Fichajes.

A 22 éves játékos a francia válogatottban is bemutatkozhatott már és ennek megfelelően a Monaco sem szeretné aprópénzért elkótyavetyélni. Tchouaméni piaci értéke 40 millió euró körül mozog, ám csapata ennél többet, 60 milliót kérne el érte.

Több mint valószínű, hogy a két csapat közül valamelyik belemegy az üzletbe, hiszen a Real Madrid továbbra sem találta meg Casemiro helyettesét, Camavinga helyett Ancelotti inkább egy védekezőbb profilú játékos után kutat.

Hasonló cipőben jár Jürgen Klopp alakulata is, a német edző ugyanis Fabinho esetleges távollétében Jordan Hendersont, Naby Keitát vagy Thiago Alcántarát tudja bevetni, ők viszont szintén nem igazán illenek bele a szerepkörbe.

Tchouaméni elmúlt szezonban nyújtott teljesítménye felhívta a nagycsapatok figyelmét, sokak szerint ő lehet az évtized egyik legnagyobb felfedezettje a védekező-középpályások posztján. Hogy végül melyik csapatnál köt ki, azt az alig két hét múlva esedékes BL-döntő eredménye is nagyban befolyásolhatja.