Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Mert Tóth Andinak ez is jól áll (videó)

Tóth Andi nagyon sok mindenhez ért, különösen, ha a zene világáról van szó, egyértelműen arra született, hogy alkosson.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi minden kétséget kizáróan arra született, hogy alkosson, szerepeljen és megmutassa a tehetségét. Egyes zenéi gyógyító hatással is bírhatnak, sok fiatal tud velük azonosulni, és ez a mai világban különösen fontos.

Sokkal több inger éri a fiatalokat, mint korábban bármikor, és még csak tisztában sincsenek azzal, hogy nap szinten sérülhetnek emiatt. Andi hírességként pláne ki van téve ennek, és rengeteg támadást kapott az évek alatt. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Senki se akarjon a helyében lenni, számos durva támadást él át, és noha már sokkal jobban kezeli a helyzeteket, az ő lelke is sérülékeny. Ezeket a fájdalmakat felhasználva olyan dalokat ír, amik slágerekké válhatnak.

Nem semmi: videón Tóth Andi helikopteres kalandja

Az utóbbi időben több ilyen dala is született, és a fiatalok együtt éneklik vele a koncerteken, amikből bőven jut neki. Szerencsére foglalkoztatottabb, mint valaha, ami újabb lehetőségeket jelenthet számára a karrierjében és a magánéletében egyaránt.

Lapozó: 1 2

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.

Meghalt egy csecsemő a francia partoknál

Egy menedékkérőket szállító hajó süllyedt el a francia partoknál, aminek következtében életét vesztette egy csecsemő.

Eltiltották az olasz vízilabda-válogatottat a magyarok elleni olimpiai botránymeccs után

Mindez azt jelenti, hogy az olasz válogatott nem indulhat a világkupában, amelynek divíziós I-es tornáját Újvidéken rendezik, többek között a magyar válogatott részvételével.