Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Orbán Viktor szombaton is nagyot ment, folytatódik a szelfi-time (videó)

Magyarország miniszterelnöke szombaton sem unatkozott, rengetegen szerettek volna vele közös képet készíteni, és mint azt láthatjuk is a videóban, Orbán Viktor ezúttal is eleget tett a kéréseknek.

Fotó: Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnökkel (j) közös fotót készít egy résztvevő Novák Katalin köztársasági elnök beiktatási díszceremóniáján az Országház előtt, a Kossuth téren 2022. május 14-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy újabb nagyon fontos napon van túl Magyarország, hiszen beiktatásra került az új köztársasági elnök, Novák Katalin. Novák a beiktatásával azonnal történelmet írt, ő az első női politikus, aki idehaza betöltheti ezt a szerepet.

Megszámolhatatlan gratulációt kapott, többek között külföldről is, igen magas szintekről érkeztek elismerő szavak. Novák a beiktatásának ideje alatt nagyon határozott szavakat fogalmazott, és rögtön erőt mutatott.

Sokan voltak kíváncsiak a nagy eseményre, és szerencsére az időjárás is kedvező volt, a szervezőknek nem kellett attól tartaniuk, hogy elmossa a nagy napot az eső. Azok, akik a helyszínre látogattak, sokat láthattak és hallhattak, személyesen az új köztársasági elnöktől.

Természetesen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is jelen volt a nagy napon, nem sokkal azután, hogy óriási győzelmet aratott a választásokon, majd bejelentette az új kormányt, amivel nekivág a következő négy esztendőnek.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.