Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Már csak pár lépés és megegyezhet Vinicius és a Real Madrid

A Real Madrid a jövő csapatát a brazil sztárra építené, közel lehet a szerződéshosszabbítás. 

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Marca szerint a végső szakaszába léptek a tárgyalások Vinicius hosszabbításáról, akinek szerződése 2024-ben jár le a Real Madriddal. A 21 éves Vinicius, aki már korábban is bizonyította, hogy mennyire hasznos, csütörtökön szerves része volt a Levante 6-0-s legyőzésének. 

Bár a részleteket még ki kell dolgozni, a megbeszélések már előrehaladott állapotban vannak, ezért a spanyol sajtó úgy véli, hogy nem lesz probléma, hamarosan rákerülnek a szignók az új kontraktusra.  Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ennek ellenére a klubnál nem nézik jó szemmel, hogy most jelentik be a brazil hosszabbítását, hiszen a Klopp-féle Liverpool elleni Bajnokok Ligája-döntő a küszöbön áll.

Éppen ezért a madridi klub megvárná a szezon végét, hogy megtegyék a bejelentés azzal a játékossal kapcsolatban, aki akár 100 millió euróval is többet érhet a papír szerint a következő szezontól. 

Vinicius ebben a szezonban szenzációs számokat ért el: 20 gólt és 21 asszisztot ért el,  így több mint 40 gólban vett részt a Real Madridban – írja a Fichajes.net

Maga mögött hagyta azokat a kételyeket, amelyek a szurkolókban a gólhiánya és a befejezések hiánya miatt merültek fel, és a liga egyik legjobb gólpasszosztó játékosává lépett elő, és ráadásul rengeteg büntetőt harcolt ki a csapattársainak. 

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.