Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Újabb szenzációs részletre derült fény a PS5 kapcsán

Nem gondoltuk volna, hogy még a hivatalos megjelenés előtt megkaphatjuk ezt a fontos információt.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Nem gondoltuk volna, hogy még a hivatalos megjelenés előtt megkaphatjuk ezt a fontos információt.

Kétségkívül tátva maradt a szánk a júniusi Sony show után, ugyanis a PS5 egészen merész dizájnjával egy igazán futurisztikus masinaként tornyosulhat majd mindannyiunk polcán vagy asztalán. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Miközben éppen a leesett állunkat kerestük, az USB csatlakozók alapján méreteket vettek a rajongók a renderelt képekről, és megsaccolták, hogy a gép valójában óriási lesz.

https://liner.hu/megsem-az-ssd-a-ps5-es-a-series-x-legnagyobb-ujitasa/

Ezen túl még egy érdekes részletre bukkantak szemfüles felhasználók, a PS5 súlya ugyanis véletlenül megosztásra került az Amazon német weboldalán. A next-gen konzolt a webáruházban egészen pontosan 4,78 kilogrammra lőtték be, ami azt jelenti, hogy még az eredeti PS3-nál is könnyebb lehet.

A PS5 előreláthatólag idén év végén kerülhet fel a boltok polcaira, a kezdőáráról és a konkrét dátumról azonban egyelőre semmit sem tudunk. Az Xbox július 23-i eseményén a first-party stúdiók alkotásai kerülhetnek a középpontba, viszont az sem elképzelhetetlen, hogy egyéb fontos infómorzsákat is elhinthetnek majd a redmondiak.

A találgatások közepette felmerült az a lehetőség is, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasztják a következő generációs konzolok érkezését, ebben az esetben mindkét gyártónak reagálnia kellene egymás lépéseire.

Nincs ez másként az ár tekintetében sem, ugyanis mindegyik cég a másikra vár – jó hír számunkra azonban, hogy ezt a folyamatot nem lehet a végtelenségig húzni, mivel az előrendeléseket legkésőbb ősz elejéig meg kell kezdeniük.

A gyártási procedúrák állítólag már zajlanak, néhány kép már ki is szivárgott a kész játékgépekről, a Series X és a PS5 kezdőára pedig szakértők szerint sem fogja meghaladni a 499 dollárt.

https://liner.hu/rossz-hireket-kaptak-a-cyberpunk-2077-re-varo-gamerek/

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.