18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Térdével takarja meztelen kebleit Metzker Viki

Vikiben képtelenek vagyunk csalódni, olyan jól prezentálja a minőségi erotikát, hogy róla mindig szívesen írunk, ráadásul pokolian nagy bulikat csinál.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy aki kicsit is ebben a zenei világban mozog, mint Metzker Viki, Magyarország egyik legnagyobb lemezlovasa, egészen nyugodtan menjen el az egyik bulijára, mert hatalmas élményben lesz része.

A színes, egyedi és nagyon különleges személyiségek általában megosztóak az emberek számára, sokkal inkább amiatt is, mert nem merik vállalni magukat, és valamiért kirekesztik azokat, akik ezt megteszik. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Sok hírességet támadnak amiatt, hogy vállalja önmagát, például, ha imádja a magáról készült szexi tartalmakat. Egyesek pedig csak irigyek, és ezzel minden egyes nap szembesülnünk kell, ráadásul egyre rosszabb a helyzet.

Nagy Melanie elárulta, abszolút nem rendeződött a kapcsolata G.w.M-mel

Annak ellenérte, hogy Viki milyen erotikus tartalmakat oszt meg, messze annyira nem megosztó, de nyilván azok is sokan vannak, akiknek ez már túl sok. Mindenkinek máshol van a határ, ám az kétségtelen, hogy a DJ ezt minőségi módon tálalja.

Magyarország egyik leglátványosabb dekoltázsa is az övé, ezúttal a térdével takarta trükkös módon dús kebleit. 15 perc kellett ahhoz, hogy az emberek 1000 fölé tolják a like-ok számát a sztár Instagram oldalán.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.