Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,51 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
455,31 Ft
Bitcoin
56,772 $

Messi szerelme csinosabb és vonzóbb, mint valaha (fotók)

Az egyik legcsinosabb és legvonzóbb híresség, aki egy ideje Párizsban él a családjával, de biztosan nem ott fognak letelepedni.

Fotó: Instagram/Antonela Roccuzzo
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi számára a tavalyi év élete legnagyobb váltásához vezetett, noha nem így akarta. Eredetileg a Barcelona játékosa szeretett volna maradni, ahol gyerekkora óta játszott, és második otthonaként tekint rá Argentína után.

Minden sikerét a katalán városban érte el, így különösen érthető, hogy miért ragaszkodik ennyire Barcelonához. Fájó szívvel távozott, sokat sírt a történtek miatt, de egy csavar végén még akár vissza is térhet, ha nem is játékosként. Soron kívül Térképen a fővárosi patkányhelyzet

Párizsban nem úgy alakulnak a dolgai, mint azt sokan várták, nem ontja magából a gólokat, és ideje korán kiestek a Bajnokok Ligájából, legalábbis, ha a keretre tekintünk, akkor biztosan. A szerződése jövőre lejár, amit nem valószínű, hogy meghosszabbít, de a pletykákkal ellentétben minden bizonnyal kitölti a kontraktusát.

Nagy Melanie elárulta, abszolút nem rendeződött a kapcsolata G.w.M-mel

Felesége, Antonela Roccuzzo mindenben támogatja őt, maximálisan mellette áll, és ő is népszerű a közösségi médiában. Olyannyira, hogy hamarosan 20 millió követője lesz, és ezek már igen magas számok.

Lapozó: 1 2

Eljárást indít a Meta ellen az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság eljárást indít a Meta Ellen a hamis hírek megfelelő szűrésének elmulasztása miatt.