Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Nagy Melanie elárulta, abszolút nem rendeződött a kapcsolata G.w.M-mel

A híres rapper és volt szerelme, akitől két gyermeke született, továbbra sem tudtak megegyezni, így a bíróságnak kell megoldást találnia.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kulcsár Edina és Varga Márk boldogan élik az életüket, addig Nagy Melanie igyekszik új életet kezdeni, ami sikerült is neki. Más kérdés, hogy a viszonya továbbra sem rendeződött volt párjával, nincs megállapodás közöttük a gyerekek kérdésben.

A szakítást követően Melanie új munkahelyet talált, új barátokra lelt, és egy másfajta környezetben tevékenykedhet, ami egyúttal új életvitellel és szintén új életritmussal is jár az ő esetében – tudhattuk meg a LifeTV-nek adott interjújából. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Melanie azon a véleményen van, hogy ezekből a helyzetekből úgy lehet kilábalni, ha nem arra koncentrálunk, hogy mit veszítettünk, hanem arra, hogy mi az, amit nyerhetünk ebből az egészből. Az édesanya mindig is ilyen ember volt, aki úgy fogja fel a kihívásokat és a nehéz helyzeteket, hogy egészen egyszerűen ki kell hozni azokból a maximumot.

Így adott „koncertet” a szomszédoknak csütörtök késő este Tóth Andi (videó)

Megkérdezték tőle, mennyire rendeződött a kapcsolata Márkkal, amire pedig az volt a válasz, hogy „abszolút nem rendeződött.” Ugyanakkor továbbra is ahhoz tartja magát, hogy ennek az egésznek nem a nyilvánosság előtt kell történnie, főként a gyerekek miatt.

Lapozó: 1 2

Rendőröket öltek fegyveres támadók Oroszországban

A hatóságok szerint a fegyveres támadók is életüket vesztették.

Lisztes Krisztián szerint a Ferencváros a legjobb csapat az NB1-ben

Lisztes Krisztián fia góllal és gólpasszal tért vissza a sérülését és a nehezebb időszakát követően, de még mindig nagyon fiatal, sokat fejlődhet a jövőben.

Több MI-alkalmazást is eltávolít az App Store-ból az Apple

A 404 Media kritikus riportját követően az Apple több, meztelen képek készítésére alkalmas MI-alkalmazást is eltávolított az App Store-ból.