Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,33 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
64,167 $

Miami Nagydíj: full extra a Ferraritól, Leclerc és Sainz a kulisszák mögött (videó)

Igazi minőségi bulváros felvételeket is tartalmaz a videós összeállítás, amit még azok is élvezettel nézhetnek, akik alapesetben nemigazán érdeklődnek a Forma-1 iránt.

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője interjút ad a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Miami Nagydíjának időmérő edzése után a floridai Miami Gardensben 2022. május 7-én. A világbajnoki pontversenyben is vezető Charles Leclerc az első rajtkockáról indulhat a május 8-i futamon. MTI/EPA/AFP pool/Brendan Smialowski
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Ferrarinak olyan nagy neve van a sportban és az autóiparban, hogy bárhol is bukkanjanak fel, sok embert képesek lekötni, többek között azok is, akik normál esetben nemigazán érdeklődnek a motorsport és az autók iránt.

A Ferrari több mint egy életérzés, amit a néhai Enzo Ferrarinak köszönhetünk, aki sajnálatos módon régóta nincs velünk. Ugyanakkor a legendák közül sokkal tovább maradt a Földön, mint sokan mások.

Kivételes az a kultusz, ami körbeveszi a Ferrarit, még akkor is, ha 2007 óta nem nyertek egyéni címet. Idén erre megint jó esélyük lehet, legalább olyan közel lehetnek majd, mint amikor Fernando Alonso versenyzett a csapatnak.

Sokat pletykálnak Hosszú Katinka visszavonulásáról, megint reagált a legendás úszónő

Ugyan Miamiban elmaradt a kettősgyőzelem, fontos pontokat gyűjtöttek, addig Max Verstappen elkezdte ledolgozni a hátrányát, Ez nem a legjobb hír Maranello számára, de a közönség annál inkább örül ennek.

Lapozó: 1 2