Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
455,10 Ft
Bitcoin
57,763 $

Íme, a Netflix élőszereplős Resident Evil-sorozatának első előzetese

A Resident Evil a legtöbbek számára Milla Jovovich miatt ismerős, most azonban egy egészen új megközelítésből láthatjuk majd a sztorit a Netflix műsorán.

Fotó: YouTube/Netflix
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

Habár a Resident Evil alapvetően egy videójáték, a filmes alkotókat igazán megihlette a történet, ezért több adaptációt is láthattunk már az elmúlt évtizedekben, ám azt is elmondhatjuk, hogy nem feltétlen arattak osztatlan sikert a játékok rajongóinak körében.

Meglehet, a Netflix júliusban debütáló, élőszereplős Resident Evil-sorozata némiképp javíthat a franchise megítélésén, erre pedig azért is merünk következtetni, mert igen masszív ígéretek hangoztak el az új sorozat kapcsán az alkotóktól. Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Az első előzetesben pedig láthatjuk is, hogy lesz némi kikacsintás a 2022-es évre, ám alapvetően 2036-ban fog játszódni a történet, az apokalipszis után. A 2022-es jelenetekben azt láthatjuk, hogy Jade és Billie Wesker (Albert Wesker lányai) lassacskán felfedezik, hogy apjuk milyen kétes ügyletekbe keveredett, majd a 2036-os jelenetekben már az Umbrella elszabadult vírusa ellen küzdenek.

A Netflix legújabb alkotása idén július 14-én debütál a streamingszolgáltató kínálatában, s eddig csak annyit tudni, hogy 8 részes lesz az első évad, de nem kizárt, hogy ha rendesen termeli majd a bevételeket, akár folytatást is berendel majd hozzá a Netflix.

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.