Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Rengeteg kamu ruhát foglalt le a NAV

A NAV komoly mennyiségben és értékben foglalt le hamis termékeket, amik már nem kerülhetnek forgalomba.

Fotó: Fotó: Nagy Ádám, az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója átadja a közszféra szervezetei közül az első helyezettnek járó elismerést a Nemzeti Adó-, és Vámhivatalt képviselő Szalavics Mariannak, a NAV Központi Irányítás főigazgatójának Az Év Felelős Foglalkoztatója díjak átadásán a Budapest Music Centerben 2021. november 23-án. A minőségi munkahelyek megteremtésében élenjáró vállalatokat hatodik alkalommal díjazták ebben az évben. MTI/Soós Lajos
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Hárommillió forint értékű hamis ruhát találtak a pénzügyőrök egy magyar rendszámú kocsiban, az M86-os autópályán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 A tájékoztatás szerint a NAV munkatársai az autópálya Vas megyei szakaszán ellenőrizték a járművet, amelynek csomag- és utasterében különféle márkajelzésű ruhákat, cipőket és egyéb kiegészítőket találtak. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az előzetes szakértői vélemény alapján valamennyi termék hamisítvány. A szállítmányt lefoglalták és feljelentést tettek az ügyben – közölte a NAV.

(MTI)

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.